Tuesday, April 29, 2008

ΓΣ μέρος πρώτο

Θα ήταν μεροληπτική συμπεριφορά από μέρους μου να μην αφιερώσω δύο γραμμές στον μεγάλο φυσικό, θεατράνθρωπο, αγωνιστή, περιφερειακό της ΑΡΕΦ, κεντρικό του ΠΑΜΕ μα παν απ' όλα άνθρωπο σύντροφο και φίλο ΓΣ γνωστό της πάσης ως SAROUMΑN.

Θεατράνθρωπος:

Το παιδί είναι ταλέντο. Όμως δε φτάνει αυτό για να θεωρηθεί κανείς αποτυχημένος. Η πορεία του στο θέατρο έχει ως εξής. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το 2002-2003 συμμετέχει με ιδιαίτερη επιτυχία σε θεατρική παράσταση του φυσικού

Το 2003 -2004 δεν συμμετέχει διότι θέλει να αφοσιωθεί στη σχολή. Δε μπορώ να πώ πέρασε δυο μαθήματα το ένα επιλογής.

Το 2004-2005 ακολούθησε τη φράξια και πήγε με τους άλλους του μαθηματικού. Καλή παράσταση που έκανε θραύση με το ρόλο του ως Σβένσον.

Το 2005-2006 κλασικά το παιδί “ξεκουράζεται”

Το 2006-2007 το θεϊκό ταλέντο επιστρέφει στη βάση του. Βάφεται μαύρος. Στα παρασκήνια πλακώνετε με έναν ΔΑΠίτη. Γαμάει την παράσταση και φεύγει νικητής.

Το 2007-2008 ξεκινάει ιδιαίτερα δραστήριος για να ανεβάσει το απόλυτο έργο. Παραξένιασα και αποστασιοποίηση είναι στο καθημερινό του λεξιλόγιο, συνεχείς πρόβες τον εξουθενώνουν, και η παράσταση αναβάλλεται πριν καλά ξεκινήσουν οι πρόβες.

Αγωνιστής:

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει πουλήσει τσαμπουκά σε καθηγητή του οποίου το μάθημα δεν έχει περάσει, με κίνδυνο να μείνει για πάντα φοιτητής. Είναι από τους λίγους που έχει συμμετάσχει ενεργά σε 3 κινήματα τα οποία όλα έγιναν σε εξεταστικές περιόδους. Κοινώς 3 χαμένες εξεταστικές δηλ. 1 χρόνο σπουδών παραπάνω με το καλημέρα.

Είναι η σίγουρη εγγύηση αν σας έκοψαν στην ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΙ.

Το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι ο πανικός στον υπερθετικό βαθμό σε καθηγητές και φοιτητές για τον άγνωστο που είχε κολλήσει παντού τα εν λόγο χαρτιά.


Επιστήμονας

Με μεγάλα χρυσά γράμματα θα γράψει η ιστορία της φυσικής αυτόν τον λαμπρό επιστήμονα. Ο ΓΣ σε μια προσπάθεια του να εξηγήσει τι είναι το οφσαιτ, έμπλεξε τα μπούτια του χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος.

Σε εξετάσεις γλωσσών προγραμματισμού ο εν λόγο επιστήμονας με υπερηφάνεια και αυταπάρνηση δεν παρέδωσε το πρόγραμμα διότι απλά το ξέχασε.

Είναι ο ερευνητής ο οποίος στο εργαστήριο της πυρηνικής αντί να μελετά τα σωματίδια G μελετούσε το G-String της συμφοιτήτριας του.

Πάντα δε ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο. Κάθε του μέρα είναι μια ευκαιρία για αυτόν να μας αποδείξει ότι η απόλυτη ουρανοπτήση είναι κάτι το ουτοπικό και όσο υπάρχει καπιταλισμός και εκμετάλευση δε θα τη γνωρίσουμε.


5 comments:

Alma_Calma said...

teleio...perimenw to part2....
me anafores sto gs-logotexni..
(iparxei kati stin elliniki glwssa pou legete komma (,)....na vazoume kanena pou kai pou...)

Giannis Saroglou said...

Τι να πω? Περιγράφεις με ακρίβεια αλλά και με λεπτό χιούμορ την πραγματικότητα. Επειδή βλέπω ότι έχεις ταλέντο σου προτείνω να βγάλεις
ιστορίες ΓΣ σε συνέχειες

Anonymous said...

zw gia tin wra kai tin stigmi pou ola auta tha ta girisoume tainiaki!!
alma_calma

Anonymous said...

Τελικά παντού υπάρχει ένας ΓΣ...

Anonymous said...

Μία μικρή σημείωση στην ενότητα "θεατράνθρωπος".. Πάντα, στη καριέρα ενός μεγάλου ηθοποιού έρχονται στιγμές όπου καλείται να δοκιμάσει το ταλέντο του. Τα όριά του.. Έτσι, ο άνθρωπός μας, στην τελευταία και ανεξηγήτως αναβληθείσα παράσταση του 2008 βρέθηκε μπροστά σε μια πρόκληση. Αυτή του να ερμηνεύσει ένα τεράστιο κόντρα-ρόλο. Το ρόλο του φυσικού. Δείχνοντας όμως στόφα μεγάλου θεατράνθρωπου, δέχτηκε και ποιός ξέρει σε τι επίπεδα θα είχε φτάσει η ερμηνεία του αν δεν ματαιωνόταν η παράσταση. Μια πραγματική απώλεια για το θέατρο και την τέχνη γενικότερα...

spock